Techniekdag

De school op
zijn kop.

We toveren de school om tot een heus Mad Science Laboratorium. Waar je ook kijkt, overal vinden shows, workshops en doe-activiteiten plaats. Alles begeleid door onze enthousiaste Mad Scientists.

VIDEO

In het kort
Techniekdagen

Van een enkele show tot een volledig dagprogramma

Volledig verzorgd door onze Mad Scientists, gewoon bij jou op school

Onderzoeken en ontdekken zijn een feest, van kleuter tot schoolverlater

Een onvergetelijk programma voor leerlingen én leerkrachten

Activiteiten op maat voor ieder budget en tijdsduur

Ook geschikt als opendag, fundraiser, jubileum of themaweek

Stel met ons het
programma samen:

Zes verschillende science shows


75 thema workshops
Diverse doe- en experimenteereilanden

Het Mad Science-effect

Mad Science was super leuk! Eerst keken we met alle kinderen naar een super grappige show. Roman Rookpluim deed van alles met vuur en toen mocht ik op het podium komen om hem te helpen met droogijs. Echt heel cool. Daarna kregen we in de klas een les over atomen en moculen en heb ik mijn eigen kneedgum gemaakt. En toen werd op het schoolplein ook nog een echte raket de lucht ingeschoten. Dat vond mijn moeder ook cool om te zien. ‘s Middags gingen we in groepjes dingen doen. Ik vond het schieten met rook het leukst.

Maledieve raketje

Vandaag een leerzame en uitdagende dag gehad met Mad Science. Ik ben met mijn klas al langer in de weer met techniek, maar dit was echt iets nieuws. Een mooie mix van entertainment en educatie. De gekke wetenschappers wisten de kinderen van begin tot eind te boeien. Erg leuk om te zien dat de leerlingen zelf zo veel aan het experimenteren waren. Het was echt leren door te doen. Ik heb zelf gewoon meegedaan met de kinderen. Mad Science verzorgde alles, waardoor ik echt heb kunnen genieten.

Juf Ank groep 3

Het is wel even een vreemd gezicht wanneer er een heel team witte jassen bij je op de stoep staat. We hadden al een duidelijk beeld gekregen van het programma, maar de dag zelf overtrof onze verwachtingen. Persoonlijk vond ik het heel prettig dat we de hele school een uitdagend programma hebben kunnen bieden. Een groot pluspunt was dat we geen vrijwilligers nodig hadden en geen kosten hadden voor busvervoer. De kinderen hebben er zichtbaar van genoten en wij ook!

Anton Directeur bs de Klimop


informatie aanvragen