Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Central Virginia Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
ASP chemist beaker banner
Special event mad scientist

Beleef wetenschap & techniek

De naschoolse techniek cursus geeft kinderen een eerste kennismaking met wetenschap & techniek.

Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Tussen de activiteiten door krijgen de kinderen duidelijke instructies en informatie over het dan behandelde thema. We werken daarbij veel met schaalmodellen, sheets en gebruiken demonstraties om gevaarlijkere proeven te doen. (Bijvoorbeeld met vuur en/of chemicaliën) Onze lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen, zijn zeer educatief en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren wij de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. 

Dit alles wordt geleid door een professionele Mad Science docent die een uitgebreide training heeft moeten doorlopen en natuurlijk een passie heeft voor het werken met kinderen. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. 

Om kinderen opnieuw te kunnen verwonderen komen wij elk jaar terug met een nieuw lesaanbod. Mad Science heeft momenteel voldoende in huis om elk jaar op een school terug te komen. Zo kan uw kind vanaf groep 3 tot en met groep 8 ieder jaar aan een nieuwe techniek cursus deelnemen.

Heeft u vragen of wilt u een cursus starten op uw school?
Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Bel (088)-030.3333

 

Voor ouders!
Kind inschrijven?


 

 

 

 

 

 

Problemen met inschrijven? Neem contact met ons op. 

 


Werken bijMad Science?
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1