Te gekke wetenschap na schooltijd

Prikkel de nieuwsgierigheid na schooltijd en schrijf je kind in voor onze naschoolse cursus. We ontwikkelen vaardigheden die nu en in de toekomst van pas komen en geven kinderen een eerste indruk van wetenschap en techniek die ze niet snel zullen vergeten!

Onderwijs, heb plezier & maak verschil

Girl in white space suit and an open helmet with navy blue strips on arms holding side of her head. Girl in white space suit and an open helmet with navy blue strips on arms holding side of her head.

Lees hieronder meer over de cursus

of ga direct naar onze inschrijfpagina

Inschrijfpagina
Purple backgroundPurple background

ONDERWIJS

Na een spectaculaire science show op school kunnen kinderen worden ingeschreven voor de naschoolse cursus.

De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Elke week staat een nieuw thema centraal. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper!

Mad scientist using smoke machine that is blowing rings while girl on stage looks on Mad scientist using smoke machine that is blowing rings while girl on stage looks on

HEB PLEZIER

Wetenschap en techniek zijn te gek! Lekker veel zelf doen staat centraal tijdens de cursus. Kinderen doen te gekke proefjes en voeren gave experimenten uit. Ook met het wekelijkse thuis-experiment gaat het ontdekken verder. Samen vliegen we verder de 21e eeuw in!

Blond girl touching van de graaff causing her hair to stand Blond girl touching van de graaff causing her hair to stand

MAAK VERSCHIL

Wetenschap en techniek zijn belangrijk, nu en in de toekomst. Iets leren geeft voldoening en is leuk om te doen. Dat laten we de kinderen graag ervaren om zo bij te dragen aan hun ontwikkeling.

"Onderwijs, heb plezier & maak verschil"

Kids in mad science lab coats running out of school Kids in mad science lab coats running out of school

Cursusaanbod per provincie schooljaar 19/20

Big Dipper, stars, constellations, sky, space

Brabant

't Ruimtelab
air, push, shoot, airzooka

Flevoland & Utrecht

Wetenschap in beweging
Magnets

Gelderland & Overijssel

Natuurlijk Natuurkunde
Rocket Launch

Limburg & Zeeland

Reacties in de ruimte
Van de Graaff Generator with hand and static

Noord-Holland

Wereld van Wetenschap
Bubbling Potion in a flask

Zuid-Holland

Extreme Elementen

Lanceer je kind de toekomst in!

Veelgestelde vragen

Kosten

De cursusprijs is afhankelijk van het aantal bijeenkomsten en de locatie. Kijk op de inschrijfsite voor de cursusprijs per school. Prijzen liggen tussen de €52,50 (4 bijeenkomsten) en €74,00 (6 bijeenkomsten). Prijzen zijn inclusief alle (verbruiks)materialen, wekelijks thuis-experiment en leskaart.

+

Professor

De cursus wordt verzorgd door een Mad Scientist. Deze energieke, gekke professor neemt kinderen graag mee in de wondere wereld van wetenschap en techniek. Mad Scientists zijn in dienst bij en getraind door Mad Science en zijn uiteraard in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

+

Tijden

De cursus start 15 minuten nadat de schooldag is afgelopen. De kinderen blijven gewoon op school en gaan zelfstandig naar het cursuslokaal. De Mad Scientist staat klaar om de kinderen te ontvangen.

+

Cursusgroep

Een cursusgroep telt minimaal 15 en maximaal 24 kinderen. Bij voldoende inschrijvingen maken we meerdere cursusgroepen die zijn ingedeeld op leeftijd.

+

Cursusthema

Ieder jaar hebben we een nieuwe science show en een nieuwe cursus. De wetenschap en techniek-cursus is altijd een combinatie van verschillende thema's.

+

Inschrijftermijn

Gedurende de inschrijfperiode verzamelen wij alle inschrijvingen. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van ontvangst. Helaas kunnen we niet altijd iedereen plaatsen, dus schrijf je snel in!

+

Meer informatie of inschrijven?

Ga naar onze inschrijfpagina

Inschrijfpagina
Purple backgroundPurple background

Video science show

Een voorproefje van onze science show en naschoolse cursus.

Bekijk de video