Naschoolse Programma's

Prikkel de nieuwsgierigheid na schooltijd

Wat is mooier dan je kind enthousiast thuis te zien komen? Tijdens onze programma's ontwikkelen kinderen op een leuke, hands-on manier vaardigheden voor nu en in de toekomst. Verwondering en zelf ontdekken vormen de basis van onze cursussen. Dát maakt indruk.

Inschrijven
Kids_table.png

Inschrijven?

Staat je kind te stuiteren om mee te doen met een van onze naschoole programma's? Via onderstaande link vind je informatie over locaties, data, tijden en kosten.  

Happy Kids

Brent vindt alles met een scherm interessant. Het liefst zit hij de hele dag op de bank te kijken naar Youtube, te gamen, te appen en zappen. Hij is blij verrast met het programma van Mad Science. Het geeft hem een welkome break van zijn apparaten en draagt bij aan zijn sociale contacten. De les met de programmeerbare ozo-bots was zijn favoriet.

Brent "de Gamer"

Lina weet alles en leest en leert de hele dag door. Ze vindt het heerlijk om dingen te weten en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Een programma van Mad Science is helemaal haar ding. Van theorie naar praktijk, zo kom je verder.

Lina "de Wijsneus"

Joey is een onderzoeker en ingenieur ineen. Lego is natuurlijk geweldig en Discoverychannel is de favoriete zender thuis. Het onderzoeken en ontdekken van de vele thema's passen daar perfect bij. De materialen die ze mee naar huis nemen worden direct in zijn thuislab gebruikt. Hij wil later Mad Scientist worden.  

Joey "de Onderzoeker"

Lanceer je kind de toekomst in
Werk aan de 21st centrury skills

Leer kritisch en creatief denken


Observeer en los problemen op

Communiceer, werk samen en lanceer nieuwe mogelijkheden

Waarom onze activiteiten
zo te gek zijn!

Geschikt voor alle kinderen, van 4 tot 12 jaar.

Een eerste kennismaking met o.a biologie, natuur- en scheikunde

Een unieke aanpak met 30 jaar ervaring

Fun en educatie ineen! Met iedere les een leuke take-home

Enthousiaste Mad Scientists die kinderen verder willen brengen

Uitdagende lessen en materialen