Lanceer je kind de zomer in!

Geef je kind in de vakantie een avontuur cadeau. Wat dacht je van raketten lanceren, slijm maken en werken aan de coolste gadgets.

Onze super te gek gave en educatieve vakantieprogramma's laten kinderen offline kennismaken met het leukste van wetenschap en techniek. Een unieke mix van uitdagende activiteiten, materialen en natuurlijk onze enthousiaste professoren zorgen voor een geweldige tijd.

Girl in white space suit and an open helmet with navy blue strips on arms holding side of her head. Girl in white space suit and an open helmet with navy blue strips on arms holding side of her head.

Check onze zomerkamp website

Data, locaties & inschrijven

Zomerkamp website
HelpHelp

In het kort

- Voor kinderen van 7 tot 11 jaar
- 4 dagen van 09.00-16.00
- Professionele begeleiding
- Incl. labjas en diverse extra's

Cute little children running and playing with kite outdoors on sunny day Cute little children running and playing with kite outdoors on sunny day

Prijzen

Bekijk onze zomerkampwebsite

Data, locaties & inschrijven

Zomerkamp website
HelpHelp

Veelgestelde vragen

Covid 19

Gezien de huidige situatie hebben wij gewacht met het online zetten van onze kampen. Wij gaan er vanuit dat de kampen door kunnen gaan en hebben hiervoor een protocol opgesteld. Het spreekt voor zich dat wij te allen tijde de richtlijnen van de overheid volgen en onze programma's moeten wijzigen of annuleren. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

+

Hoe ziet een kampdag eruit?

Iedere kampdag heeft zijn eigen thema. In de ochtend leren we de eerste begrippen die verband houden met dit thema. De rest van de dag leer je met name door te doen! Tussen al het experimenteren door is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk is er tijd om te eten en drinken.

+

Wanneer moet ik betalen?

Vanwege de corona crisis vragen wij dit jaar geen aanbetaling en zullen wij onze kampen pas factureren wanneer wij zeker weten dat onze zomerkampen door mogen gaan. Uiterlijk 14 dagen voor aanvang ontvang je bericht van ons.

+

Wie leidt het zomerkamp?

Onze Mad Scientists staan klaar om de kinderen te begeleiden. Per 10-12 kinderen is er 1 Mad Scientist. In de regel zijn er 19 kinderen per kamp (max. 24). Onze medewerkers krijgen het hele jaar door diverse trainingen en hebben ervaring met het werken met kinderen.

+

Kan ik annuleren?

Ja, tot 14 dagen voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Annuleringen vanaf 13 tot en met 3 dagen voor aanvang worden voor 50% in rekening gebracht. Vanaf twee dagen tot op de dag zelf, wordt volledig in rekening gebracht. Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail worden doorgeven.

+

Wat zijn de tijden?

De deuren gaan om 09.00 open en tot 09.30 hebben de kinderen de tijd om een balletje te trappen of te experimenteren. Het programma is van 09.30 tot 15.30 met tussendoor een lunchpauze. De kinderen dienen van 15.30 en 16.00 weer opgehaald te worden. Eerder brengen/later ophalen is in overleg mogelijk tegen €7,50 per half uur.

+

Hoe gaan jullie om met storend gedrag?

Bij storend gedrag spreken we kinderen aan en maken we afspraken. Houdt een kind zich niet aan deze afspraken, dan nemen wij contact op met de ouder om te kijken naar een oplossing. Mad Science behoudt het recht om kinderen uit te schrijven, gelden worden naar rato terugbetaald.

+