Lanceer je kind de zomer in!

Geef je kind in de vakantie een avontuur cadeau. Wat dacht je van raketten lanceren, slijm maken en werken aan de coolste gadgets.

Onze super te gek gave én educatieve vakantie programma's laten kinderen offline kennismaken met het leukste van wetenschap en techniek. Een unieke mix van uitdagende activiteiten, materialen en natuurlijk onze enthousiaste professoren zorgen voor een geweldige tijd.

Girl in white space suit and an open helmet with navy blue strips on arms holding side of her head. Girl in white space suit and an open helmet with navy blue strips on arms holding side of her head.

Bekijk het magazine voor:

Data, locaties & inschrijven beschikbaar in februari 2020

Purple backgroundPurple background

In het kort

* Voor kinderen van 7 tot 11 jaar
* 4 dagen van 09.00 - 16.00
* Professionele begeleiding
* Incl. lunch, labjas en diverse extra's

Cute little children running and playing with kite outdoors on sunny day Cute little children running and playing with kite outdoors on sunny day

Prijzen

Bekijk het magazine voor:

Data, locaties & inschrijven beschikbaar in februari 2020

Purple backgroundPurple background

FAQ

Hoe ziet een kampdag eruit?

Iedere kampdag heeft zijn eigen thema. In de ochtend leren we de eerste begrippen die ermee verband houden. De rest van de dag leer je met name door te doen! Tussen al het experimenteren door is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk om te eten en te drinken.

+

Wanneer moet ik betalen?

Bij boekingen tot 30 mei vragen wij een aanbetaling van € 25,-. Vanaf 1 juni wordt het totale kamp in rekening gebracht. Wanneer wij onverhoopt een kamp niet door kunnen laten gaan, krijgt u daar melding van en boeken wij de betaalde gelden binnen 4 werkdagen terug.

+

Wie leidt het zomerkamp?

Onze Mad Scientist staan klaar om de om de kinderen te begeleiden. Per (max) 10 - 12 kinderen is er 1 Mad Scientist. In de regel zijn er 19 kinderen per kamp (max 24). Onze medewerkers krijgen door het jaar heen diverse trainingen en hebben ervaring met het werken met kinderen. Per (max) 10 - 12 kinderen is er altijd 1

+

Kan ik annuleren?

Tot 30 mei kan dat kosteloos. Van 1 juni tot 14 dagen voor aanvang van de activiteiten rekenen we € 10,- annuleringskosten. Annuleringen vanaf 13 tot en met 3 dagen voor aanvang worden voor 50% in rekening gebracht. Vanaf twee dagen tot op de dag zelf, wordt volledig in rekening gebracht. Annulering dien je per email door te geven.

+

Wat zijn de tijden?

De deuren gaan om 09.00 open en tot 09.30 hebben de kinderen de tijd om een balletje te trappen of te experimenteren. Het programma is van 09.30 tot 15.30 met tussendoor een lunchpauze. De tijd tussen 15.30 en 16.00 is gereserveerd om de kinderen weer op te halen. Eerder brengen / later ophalen is in overleg mogelijk tegen € 7,50 per half uur.

+

Hoe gaan jullie om met storend gedrag?

Bij storend gedrag spreken we kinderen aan en maken we afspraken. Houdt een kind zich niet aan deze afspraken nemen wij contact op met de ouder om te kijken naar een oplossing. Mad Science behoudt zich het recht om kinderen uit te schrijven, gelden worden naar rato terugbetaald. Mocht een kind zich dusdanig misdragen, na herhaaldelijk gewa

+