Werken bij Mad Science

Ben je nu helemaal gek geworden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken enthousiaste mensen die o.a. onze lesprogramma's begeleiden op basisscholen. Je publiek zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en je werkt met name in de middag. We lanceren raketten, maken slijm, graven dino botten op en nog veel meer doldwaze wetenschap. Dus kom eerst maar mee kijken naar een les. Super leuk! Nog steeds enthousiast? Dan doorloop je een training, krijg je manuals en demo-video's. Zo stomen we je klaar tot Mad Scientist.

VIDEO

Het is werken,
maar dan anders...

Kinderen een fantastische tijd bezorgen

Zelf de meest bizarre experimenten en activiteiten doen

Leer presenteren voor kleine en grote groepen

Voel je een rockster met mega veel fans

Schiet een raket de lucht in

Maak deel uit van een knotsgek team

We gaan verder!

Bij Mad Science lanceer je kinderen de toekomst in met leuke en uitdagende activiteiten. Je brengt ze verder met een glimlach!
Wij zoeken jou!

Wij zoeken een persoon tussen de 18 en 80 jaar. Iemand die plezier in het werk hoog in het vaandel heeft staan en het leuk vindt om nieuwe dingen te leren. Iemand die kinderen begrijpt en een vlotte en enthousiaste presentatie kan geven.
Ja, dat ben ik!
Hoe werkt het?

Wij laten jou eerst ervaren dat werken als Mad Scientist echt te gek is. Je gaat namelijk meekijken met een collega. Bevalt het en dat zal zeker, dan krijg je je training en neem je de materialen naar huis om te oefenen. We werken met de leukste gadgets om zo de meest bizarre experimenten uit te voeren. Dus dat komt vast goed. Je eerste les geef je onder begeleiding van een van onze meer ervaren Mad Scientists. Dat is zeker spannend, maar de zenuwen verdwijnen al snel wanneer je de kinderen het eerste proefje laat doen.