Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Central Virginia Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
Camp human body
Workshop chemistry

Bij ons werken

Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, insecten bestuderen, ph-waardes meten, ruimte reizen maken, chemische reacties maken en nog veel, veel meer! Krijg je al zin om kinderen op een unieke en uitdagende manier de basis van wetenschap en techniek aan te leren?


Dan ben je bij Mad Science aan het juiste adres!

Heb jij een passie voor lesgeven, maar wil je niet fulltime voor de klas staan? Wil jij kinderen graag enthousiast maken door ze te laten experimenteren en ontdekken? Dan is werken bij Mad Science iets voor jou! Wij zijn op zoek naar mensen die bruisen van de energie en het enthousiasme. Wij bieden een verrijkende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar door het verzorgen van educatieve en "entertainende" diensten. 

 

Kijk snel verder voor de functieprofielen en vul vandaag nog het formulier in.

 

Functie-eisen:

 • Ervaring in het werken met kinderen, verkregen in een betaalde of vrijwillige omgeving, is een absoluut pluspunt.
  Maar het willen werken met kinderen en ze kunnen enthousiasmeren voor wetenschap en techniek is een vereiste.
 • Vlotte, kindvriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid.
 • Beschikbaar zijn om één of meerdere middagen per week te kunnen werken.
 • Bij de aanstelling tot Mad Scientist is een (recente) Verklaring Omtrent het Gedrag vereist, deze wordt vergoed door ons.

Mad Science lessen worden in basisscholen verzorgd. Als instructeur krijg je gemiddeld 2 tot 4 groepen toebedeeld op verschillende locaties. Let op! Zie je jezelf meer als entertainer? Dan zijn onze science shows en kinderfeestjes zeker wat voor jou! Informeer naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij jou?

 • De kans om kinderen een fantastische en leerzame tijd te bezorgen.
 • Je werkt met de leukste materialen en doet de meest bizarre experimenten.
 • Je maakt onderdeel uit van een jong en dynamisch team.
 • Een uitdagende en zelfstandige functie, waarbij ook vaak in teamverband wordt gewerkt.
 • Pas afgestudeerde PABO’ers kunnen hun netwerk verbreden en krijgen zo een perfecte opstap voor een fulltime baan in het onderwijs.

Hoe te reageren?

 • Vul het formulier in, wij nemen vervolgens contact met je op voor een telefonische kennismaking en/of een kennismakingsgesprek.
 • Twijfel je nog? Of heb je nog een paar korte vragen? Neem dan contact op met de vestiging waarbij je wilt solliciteren.

   

  Eigen Vervoer: Mensen in bezit van rijbewijs B met een eigen auto hebben een streepje voor bij Mad Science. Afhankelijk van de vestiging kan het zijn dat we ook plek voor je hebben wanneer dit niet het geval is. Neem hiervoor contact op met de vestiging van jouw voorkeur.

 


Naschoolse Science ClubOntdek het hier!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1