Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Central Virginia Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:

Mad Science in de vakantie, een goed idee!


 Zomer- en vakantiekamp

In de schoolvakanties experimenteren we lekker door tijdens de Mad Science kampen met een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma. Iedere dag staat in het teken van een ander thema. Experimenteer met chemische reacties, test verschillende constructies, verricht speurwerk en nog veel meer. Jij wordt een echte onderzoeker, want zelf doen en ontdekken staan altijd voorop. De kampen worden georganiseerd op diverse locaties door het hele land, er is altijd een buitenspeelruimte en een "Lab-ruimte" binnen voor de kinderen. 

 klik hier  om je in te schrijven voor een cool programma in de buurt of kik hieronder op de link naar onze nieuwe zomerkamp 2018 e-brochure.

ZOMERKAMP 2018 

 

Themadagen en andere te gekke evenementen!

Naast de vakantiekampen organiseert Mad Science regelmatig spectaculaire themadagen en gave evenementen in de vakantieperiodes. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Houd dan onze facebookpagina goed in de gaten! Wil je echt niets missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en zorg ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van alle activiteiten!  


Bekend van TV!

 Onze commercial was o.a. te zien op Nederland 3 en DinseyXD!

 

 

 


 Coolste feest ooit!Ontdek het hier!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1