Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Hampton Roads Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
ASP foaming potion
ASP boy with gears

Veelgestelde vragen

Mad Science neemt alles uit handen en zorgt dat u een professionele science club kunt starten voor de kinderen van uw school!

Take-Home's: Tijdens iedere les maken en/of krijgen de kinderen een zgn. take-home wat ze mee naar huis mogen nemen. De productlijn is uniek en niet in winkels verkrijg en worden speciaal afgestemd op de leerdoelen van de les. Op deze manier blijft de lesstof beter hangen bij de kinderen. Naast de producten krijgen de kinderen kaartjes met daarop de informatie van de les die ze hebben gehad en een leuk experiment voor thuis!

Duur van de Les:
 We starten in de regel 15 minuten nadat de school uit is. Lessen duren 60 minuten, in sommige gevallen kan het ietsjes uitlopen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor kinderen die buiten spelen alvorens de lessen beginnen. De kinderen kunnen meteen naar het lokaal toe en worden daar opgevangen door de Mad Science docent.

Groepsgrootte:
 Groepen bestaan uit minimaal 15 en maximaal 24 kinderen. Inschrijving 25 t/m 29 komen op een wachtlijst te staan, vanaf 30 kinderen kunnen we een tweede groep starten. (In overleg met de school)

Uitschrijven:
 Tot en na de eerste les kunnen kinderen kosteloos worden uitgeschreven. Vanaf de tweede les worden de genoten lessen in rekening gebracht.

Regels:
 Tijdens de les gelden dezelfde regels die gelden op school. Kinderen worden aangesproken op gedrag dat het verloop van de lessen beïnvloedt en kunnen zelfs worden uitgeschreven nadat ze herhaaldelijk op hun storend gedrag gewezen zijn.

Betaling:
 Betaling dient voorafgaand aan het programma te zijn voldaan. 

Verwachting kinderen:
Wij willen u er duidelijk op wijzen dat uw kinderen deelnemen aan een educatief programma. Onze lessen behandelen de basisprincipes van wetenschap en techniek en geeft hen vaardigheden mee voor nu & later. Tijdens de lessen zal er daarom naast het experimenteren ook tijd gereseveerd worden om bepaalde technieken, principes en methoden uit te leggen aan de kinderen.   
 
Registratie: Mad Science verzorgt inschrijfformulieren en verdere informatie betreffende het programma. Inschrijven kan online of telefonisch.

Betalingen:
Mad Science regelt alle financiële transacties direct met de ouders.

Leeftijd / Groepen:
Mad Science is geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Lessen worden op gepaste wijze gegeven en maken gebruik van verschillende lesmethoden om er zeker van te zijn dat de lessen uitdagend zijn en blijven voor alle deelnemende kinderen.

Docenten:
Mad Science werkt alleen met mensen die het leuk vinden om met kinderen te werken. Over het algemeen hebben deze mensen géén wetenschappelijke achtergrond. De meeste Mad Science docenten hebben echter wel ervaring in het voor een klas staan of lesgeven aan kinderen. Instructeurs zijn verplicht een VOG-verklaring (verklaring omtrent gedrag) te geven en volgen een uitgebreide training alvorens ze worden aangenomen.

Materialen:
Mad Science neemt alles mee en vraagt slechts gebruik te mogen maken van een klaslokaal. Onze docenten arriveren minimaal 15 minuten voor aanvang van de les om hun materialen op te zetten. Op het einde van de les wordt het lokaal weer netjes en opgeruimd achtergelaten.

Mad Garantie!

Bent u als school niet geheel tevreden over onze dienstverlening dan zullen wij er alles aan doen om het goed te maken.

 

Een naschoolse club starten is makkelijk, bel (088) 030.3333 of vul ons aanvraagformulier in. 


Coolste feest ooit!Ontdek het hier!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1