Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Central Virginia Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:

Mini Mad Scientist vd Maand

feb 12, 2015 12:00

Santiago Mendez-Roelofs (7) heeft grote ambities. Later wil hij bij NASA werken. Niet veilig op grond aan raketten sleutelen, maar op heuse missies naar de ruimte. Of treinconducteur worden, dat lijkt hem ook erg leuk. “Dan kom je langs veel mooie, bijzondere dingen”, zegt Santiago.

Santiago wil over de planeten wandelen en stenen meebrengen van de maan, Jupiter, Pluto en Uranus. Wanneer hij weer met beide benen op de grond staat, worden deze natuurlijk uitvoerig onderzocht. De eerste stapjes zijn al gezet. In september heeft hij op OBS De Noord in Ridderkerk meegedaan met het naschoolse programma van Mad Science. Hier heeft hij onder andere geleerd hoe radiografische afstandsbedieningen werken door middel van antennes. “Wetenschap is super interessant!”, vindt de basisscholier. “Ik vond alle proefjes leuk, maar een waarbij ik telefoons werkend maakte vond ik het allerleukst. Je moest van alles instellen, en als je het goed had gedaan, kon je met de telefoon bellen.”

Tekenen, buiten spelen en gevaarlijke drankjes uitvinden zijn Santiago’s grootste hobby’s. Hoewel zijn moeder Natalya het niet helemaal eens is met die laatste bezigheid. Santiago gaat thuis vaak aan de slag met allerlei experimenten. Hij vindt de thuisproefjes van Mad Science soms een beetje moeilijk, maar meestal lukken ze prima. Met een beetje hulp van mam natuurlijk.

Santiago hoopt dat de gekke Mad Scientists snel nog een keer naar zijn basisschool afreizen. Maar gelukkig is hij binnenkort uitgenodigd voor een echt Mad Science-feest. Daar kijkt de astronaut in de dop nu al naar uit.

Email
Je naam:
Je e-mail:
Schrijf me in voor de nieuwsbrief
Naam vriend(in):
Email vriend(in):
Boodschap:

Alle velden zijn verplicht
Comments

Check out ourAfter-School Programs
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1