Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Hampton Roads Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
Preschool starfish girl
Workshop optic

Maatschappelijk Verantwoord

Omdat wij natuurlijk dagelijks kinderen gek maken van wetenschap en techniek zijn we eigenlijk al goed bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Om het dan hierbij te laten zou echter wel erg kortzichtig zijn. Mad Science zet zich graag in voor goede doelen en omdat wij in de regel veel gezonde kinderen zien is het niet meer dan logisch om ons ook in te zetten voor de kinderen die het minder goed hebben.

 

Ronald McDonald Kindervallei

Midden in het prachtige Geuldal beleven kinderen met een lichamelijke of meervoudige handicap samen met hun ouders, broertjes/zusjes een sprookjesachtig mooie vakantie. In de aangepaste accommodaties hebben zij nagenoeg alle noodzakelijke hulpmiddelen voorhanden die van belang zijn voor een fijn verblijf. Daarnaast kunnen ouders er, voor een laag tarief, logeren als hun kind langdurig in het ziekenhuis verblijft of revalideert bij het naastgelegen revalidatiecentrum.

Word donateur van de Ronald McDonald Kindervallei
Onze link: Mad Science verzorgt hier activiteiten. In de vakanties verblijven vele families in de vallei. Een heerlijke plek om even af te schakelen. Het activiteiten aanbod is afhankelijk van sponsoren en daar werken we graag aan mee. 

 

MAKE-A-WISH Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. 
Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral 
patiĆ«nt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 4.000 ernstig zieke kinderen een fantastische wens.

Word donateur van Make a Wish Nederland
Onze link: Mad Science vervult soms wensen van kinderen. Iets waar we soms best een beetje tegenop kijken, maar wanneer we eenmaal bezig zijn een geweldige voldoening geeft.


Coolste feest ooit!Ontdek het hier!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1