Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Hampton Roads Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
Workshop airplane
Camp rocket

Welkom in Limburg

Geweldige wetenschap & techniek in Limburg!

Boek een te gek kinderfeest in Maastricht,

Schrijf je kind in voor onze wetenschap & techniek cursus in bijvoorbeeld Sittard of

of voor de zomerschool van Mad Science in Weert!

Het maakt niet uit waar je woont. De docenten van Mad Science zorgen dat alle kinderen van Limburg in aanraking komen met wetenschap en techniek.

Neem gerust contact op!

Limburg@mad-science.nl of bel 088-0303310

 

Over Mad Science Limburg

In Mad Science Limburg is het Nederlandse avontuur begonnen. Joost Klaver was als jongste franchisenemer ooit meteen verantwoordelijk voor de groei van Mad Science in een heel land. Gelukkig heeft hij altijd steun gehad van de mensen om hem en is de groei voorspoedig verlopen.  Het stokje is in 2014 overgedragen aan Frank Rienties die tevens directeur van Mad Science Brabant is.

 Mad Science Limburg staat met name bekend om de vele samenwerkingen met o.a. Gemeente Sittard, Provincie Limburg en de verschillende scholenkoepels (bijvoorbeeld Kindante). In 2013 is de aanzet geweest om te starten met het STEM project. Een zeer ambitieus plan wat nog veel stof zal doen opwaaien!Ervaar de leukste week van je leven!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1