Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Hampton Roads Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
Birthday 3kids
Birthday kids

Veelgestelde vragen

Wat doen de kinderen tijdens een Mad Science feestje?

 • Tijdens de eerste 45 minuten worden de kinderen op interactieve wijze verbaasd met allerlei waanzinnige demonstraties en experimenten. Denk hierbij aan het opblazen van onmogelijke ballonnen, Thei, het Ei door een veel te kleine flesopening krijgen, flitspapier op magische wijze laten verdwijnen en je schaduw vangen op een speciale Mad Science achtergrond. Tijdens de laatste 15 minuten van het feest gaan we aan de slag met de take-home activiteit en maken alle kinderen het door u gekozen project. Indien u een Mad 90 feest kiest wordt het feest verlengd met 30 minuten en met een aanvulling naar keuze. Bij een Mad 120 feest wordt het feest verlengd met 60 minuten en met de twee door u gekozen aanvullingen. Bij een Mad 150 feest wordt het feest verlengd met 90 minuten en de drie aanvullingen van uw keuze.

Hebben jullie ook verjaardagsuitnodigingen?

Hoe ver van tevoren moet ik een feestje boeken?

 • Wij adviseren om ruim van tevoren contact op te nemen, zodat u de datum en starttijd kunt kiezen die u graag wilt. Over het algemeen kunnen wij 3 weken van tevoren de gewenste datum en starttijd nog inplannen. Last-minute boekingen zijn natuurlijk geen probleem, maar beperken wel de keuzemogelijkheden.

Hoe kan ik een reservering plaatsen?

 • U kunt een online reservering plaatsen via de reserveer button op de beginpagina van het feestmenu. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact op! Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 088 - 0303333, wij staan u graag te woord.

Moet ik het exacte aantal kinderen weten?

 • Nee hoor, wij hebben slechts het geschatte aantal nodig. Bij feestjes t/m 15 kinderen hebben wij altijd voldoende materialen bij ons. Bij feestjes met 15+ kinderen nemen wij speciaal extra materiaal mee.

Hebben jullie ook thema feestjes?

 • Al onze feestprogramma's draaien om SCIENCE. Als u een speciaal thema feest heeft horen wij dat graag, zodat we onze Mad Scientist daarvan op de hoogte kunnen stellen. We zullen dan ons best doen om uw thema zoveel mogelijk te integreren in ons feestprogramma.

Hoe laat zijn jullie aanwezig?

 • Onze Mad Scientist is uiterlijk 15 minuten van tevoren aanwezig om alle materialen klaar te zetten. Hij/zij is klaar om te starten op het tijdstip dat u geboekt heeft. Terwijl onze Mad Scientist bezig is om alles klaar te zetten, kunt u de kinderen bijvoorbeeld alvast taart laten eten of de jarige de cadeautjes laten uitpakken.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

 • Wij hebben een tafel nodig voor onze materialen. Daarnaast is er voldoende ruimte rondom de tafel nodig voor de Mad Scientist (circa 1 meter). De kinderen kunnen op de grond, stoelen of de bank zitten.

Hoeveel ruimte is nodig voor de raketlancering?

 • Wij hebben een grote achtertuin of open grasveldje nodig om de raket veilig te kunnen lanceren. Neem bij twijfel gerust contact met ons op. Als op de feestdag blijkt dat wij de raketlancering niet kunnen uitvoeren, zal deze ook niet in rekening worden gebracht.

Kan ik nog wijzigingen aanbrengen in het reeds geboekte feestje?

 • Tot 5 werkdagen voor het feestje kunt u contact opnemen om eventuele wijzigingen door te geven.

Mag ik het telefoonnummer van de Mad Scientist hebben?

 • Helaas kunnen wij geen persoonlijke informatie van onze Mad Scientists aan u verstrekken. Indien het feestje in het weekend plaatsvindt en u op de dag van het feestje graag nog even telefonisch contact wilt hebben, dan kunnen wij daar natuurlijk wel een notitie van maken voor onze Mad Scientist. 

Voor welke leeftijden zijn de Mad Science feestjes het meest geschikt?

 • Onze feestprogramma's zijn geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Jongere broertjes/zusjes kijken meestal wel mee, maar nemen niet actief deel aan het feestje.

Wanneer moet ik betalen?

 • Tijdens het definitief boeken van het feestje spreken wij met u af hoe u wenst te betalen. Betaling kan achteraf plaatsvinden via factuur of automatische incasso, de dag na het feestje ontvangt u dan van ons de factuur met daarop alle betalingsinformatie. Ook kunt u contant afrekenen op de dag zelf. Indien u contant wenst te betalen dient u er wel voor te zorgen dat u het bedrag gepast kunt betalen. 

Mag ik fooi geven?

 • Als u van mening bent dat onze Mad Scientist een fantastisch feestje heeft verzorgd dan mag u natuurlijk fooi geven!

Neem gerust contact op als u nog meer vragen heeft!


Ervaar de leukste week van je leven!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1