Kampen

Lanceer je kind
de zomer in!

Geef je kind deze zomer een avontuur cadeau. Wat dacht je van raketten lanceren, slijm maken en werken aan de coolste gadgets. Gun je kind een super te gek gave én educatieve vakantie en schrijf hem of haar in voor ons kamp!

InschrijvenKinderen vinden
onze kampen geweldig

Ieder jaar weer een nieuw programma en nieuwe gadgets

Enthousiaste leiding met humor, energie en kennis

Relaxte sfeer met nieuwsgierige kinderen

Combinatie van binnen- en buitenactiviteiten

Uitdagende mix van wetenschap , spel en ontspanning

Leren was nog nooit zo leuk
Informatie

Zomerkampen


  • 4 dagen van 09.00 - 16.00
  • 2 begeleiders per groep
  • voor kinderen van 7 - 11 jaar
  • lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd
  • inclusief labjas, key-chain en diverse take-home's 
  • diverse locaties door heel Nederland

Klik hieronder voor informatie over locaties, data, prijzen en programma's.Meer informatie
Wat gaan we doen?

Een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten. Iedere zomer hebben we een nieuw programma. In de ochtend lichten we het thema van de dag toe en leren we de eerste begrippen die ermee verband houden. De rest van de dag leer je met name door te doen! Tussendoor is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk om te eten en te drinken.

Zomerkamp TV.
Een impressie van onze activiteiten...

Leuke reacties!

Super kindvriendelijke en toegankelijke professoren, fantastische locatie, lekker eten, fijn buitenspelen en leuke gadgets voor thuis! Kortom Pien heeft genoten en als het aan haar ligt, volgend jaar weer op mad science kamp!

Moeder van Pien Noord-Brabant

Onze dochter was elke dag dol enthousiast over wat ze allemaal had geleerd. Ze is een leergierig meisje en heeft als een spons alle informatie opgezogen. Ze vond het een superleuk kamp en zou elke vakantieweek wel willen!

Fam de Kock Gelderland Gelderland

Ik had jullie al een mailtje gestuurd over hoe leuk Joaquin het heeft gehad. Wij zijn net verhuisd en Joa miste zijn vriendjes enorm. Het Mad Science kamp was echt een omslagpunt voor hem. Hij heeft vriendjes gemaakt, was 's avonds nog tot laat in de weer met de experimenten en is weer vrolijk. Wij zijn heeeeel blij met jullie! :)

Angela Noord-Holland