Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Hampton Roads Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
Workshop class group

Be a part of it

Mad Science franchises verzorgen een scala aan uitdagende, leuke, educatieve en entertainment gerichte programma's aan kinderen. Activiteiten worden gegeven op school, thuis, bij bedrijven, bibliotheken, evenementen en overal waar er kinderen zijn.

Mad Science biedt een unieke mogelijkheid om een succesvol bedrijf te runnen en tegelijkertijd van meerwaarde te zijn voor de gemeenschap. Onze diensten zijn zeer gewild. Leerkrachten, ouders, scholen, bedrijfsleven en overheid hebben allemaal interesse in programma's die kinderen op jonge leeftijd in aanraking laten komen met wetenschap en techniek. Mad Science geeft kinderen een unieke kans om door ervaringsgericht te leren over diverse onderwerpen van wetenschap en techniek. Mad Science maakt wetenschap fun en bereikbaar!

Als franchisee focus je op het promoten van je onderneming binnen je eigen gebied, je coördineert de presentaties en activiteiten die door je (part-time) docenten gegeven worden. Een klantenkring is snel opgebouwd en je klanten komen terug... en vertellen het anderen. 50+% van alle aankopen zijn herhaalaankopen! 

Investeringsmodel

Met de start van de eerste vestiging in Sittard (2004) is rekening gehouden met het verder uitbreiden van Mad Science in Nederland. Het heeft even geduurd, maar nu achten wij ons klaar voor de volgende stap:  Mad Science overdragen aan nieuwe Franchisenemers om zo onze visie te bewerkstelligen.

De bedoeling is om de investering zo laag mogelijk te houden, bijv. door te werken met een roulatiesysteem voor sommige programma's, een forse kostenbesparing elk jaar weer en voor Mad Science begrippen uniek in de wereld!

Ook de kosten (en tijd) voor bijvoorbeeld boekhouding en CRM vallen erg laag uit en hierdoor blijft er meer tijd en geld over voor het vermarkten van Mad Science.

Voordelen van een Mad Science Franchise:

- eerlijk en service gericht bedrijf
- groot eigen territorium

- geen retail, dus minimale vestigingseisen
- lage overhead
- part-time werknemers
- zeer goede markt voor wetenschap en techniek educatie & promotie
- diversiteit van de diensten
- nationale en internationale ondersteuning en training

- iedere dag weer nieuwe verhalen van lachende, uitdagende, leuke en ontdeugende kinderen.

Wil je meer informatie? Vraag een informatiepakket aan.

Let op: We nemen alleen aanvragen in behandeling voor Drenthe, Friesland en Groningen. 


Check out ourIn-Class Workshops
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1