Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Hampton Roads Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:
Workshop_075_Colorful_Montage_Love_Science_Uniform_B
Workshop class group

Educatie

Wat mensen zich niet altijd realiseren is dat Mad Science zich met name inzet om kinderen en scholen te helpen met het integreren van wetenschap en techniek op school. We halen vaak de pers met onze enthousiaste presentaties, science shows en samenwerkingsverbanden, maar voor de klas zijn onze docenten het meest in hun element.

Al onze activiteiten (gastlessen tijdens de schooluren, naschoolse lessen en vakantieprogramma's) behandelen de kerndoelen van natuur & techniek. Mad Science gaat zelfs nog een stapje verder. Onze activiteiten behandelen namelijk het volledige science curriculum voor het primair onderwijs van de Verenigde Staten. Dit curriculum is veel uitgebreider, vakoverstijgend en erop gericht om de onderzoekende houding van de leerling te verbeteren.

Dit alles gegeven door een professioneel team van docenten. Docenten moeten een V.O.G. (Verklaring omtrend Gedrag) overhandigen en doorlopen vervolgens een training. Mad Science is een erkende instelling bij het CRKBO (Centrum Registratie Kort BeroepsOnderwijs). Wij hebben succesvol een audit doorlopen waarbij we gecontroleerd zijn op: verzorging modules, lesprogramma, lesinhoud, personeel, klachtenafhandeling etc.  

"Educate, have fun and make a Difference" is een credo wat wij veel gebruiken. Wij zijn van mening dat we kinderen echt iets kunnen bijbrengen door ze een positieve ervaring te geven. Is een suikerspinmachine nu echt educatief? Ja, want deze suikerspinmachine geeft ons aanleiding om te praten over de werking van warmte, over het omzetten van suiker en de werking van middelpuntzoekende kracht. Het is een technisch vernuftig apparaat, wat precies ligt in de belevingswereld van het kind.

Na afloop van de les krijgen de kinderen natuurlijk een suikerspin! En bij iedere kermis erna zal het kind haarfijn kunnen uitleggen hoe een suikerspinmachine werkt! Dat is de kracht van Mad Science!  


Naschoolse Science ClubOntdek het hier!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2018 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1