Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: WOODBRIDGE, NJ Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of West New Jersey Go
Mad Science of Morris & Sussex Go
Jouw locatie: WOODBRIDGE, NJ  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Volg on via:

Mad Science Kamp, een goed idee!


In de vakantie experimenteren we gewoon door met de Mad Science Vakantiedagen.

Je krijgt een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma. Iedere dag staat in het teken van een ander thema. Experimenteer met chemische reacties, test verschillende constructies, verricht speurwerk en nog veel meer. Jij word een echte onderzoeker, want zelf doen en ontdekken staan altijd voorop. De vakantiedagen worden georganiseerd op diverse locaties door het hele land, zoals musea en scholen. Zo is er altijd een buitenspeel-ruimte en een "Lab-ruimte" binnen voor de kinderen.

Scroll naar beneden voor verdere informatie of klik op je provincie om je direct in te schrijven 

 

 

Thema's kerstvakantie

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
Het is weer zover....de gezelligste tijd van het jaar...Vol met mooie lichtjes, feestelijke kleuren, knallende kurken, gezellige muziek en niet te vergeten, vuurwerk! Wil jij kerst en oud & nieuw eens op een wetenschappelijke manier beleven? Kom dan met ons schaduwen vangen, kleuren mengen, geluidsgolven maken en mini vuurwerk bekijken. De reageerbuisjes staan al plofklaar....

Winter Wonder Wetenschap
Brrrrrr.....als je dacht dat het buiten al koud was, kom dan maar eens bij ons experimenteren met droog ijs. Dit bevroren gas heeft een temperatuur van 79 graden onder nul! De perfecte temperatuur om een sneeuwpopje te maken dat niet kan smelten. Om te voorkomen dat we onderkoeld raken, werken we ook nog met warmte en voeren we de temperatuur een beetje op. Wist je dat je met warmte ook heerlijke suikerspinnen kan maken? Ervaar het, voel het en proef het bij Mad Science!

Schokkende Science 
Oh ow.....kortsluiting! Dat kan ook haast niet anders in december, met al die lichtjes in boom, lichtjes in en om het huis, muziek aan en een gezellige kerstfilm op tv en dat allemaal tegelijkertijd. Leer vandaag alles over elektriciteit. Van 'Hoe ontstaan statische stroomschokjes?' tot stroomkringen. Zo help jij je familie veilig de decembermaand door!

En mijn goede voornemen is.....
Wat wordt jouw goede voornemen voor 2017? Leer over het menselijk lichaam, door echte longen te bekijken, een hersenmodel te maken en besluit welk goed voornemen jij wilt maken voor het nieuwe jaar; wordt 't meer sporten, meer fruit eten of je hersens vaker laten kraken voor de wetenschap? Proef, ruik, hoor, kijk en voel hoe je lijf werkt om informatie te verzamelen, maar let op! Soms houd het je ook voor de gek. Weet jij je zintuigen zo goed te gebruiken dat je niet wordt misleid....? 

Klik hier om je in te schrijven voor een locatie in Brabant

Klik hier om je in te schrijven voor een locatie in Limburg

 


 

Overzicht

      
  • 09.00 - 16.00  
  • kinderen van 6 t/m 12 jaar
  • experimenten voor thuis
  • 2 professionele Mad Scientists per groep

 

6 verschillende programma's!

Iedere programma telt vier dagen duurt ongeveer 6 uur. In sommige gevallen is het mogelijk een losse dag te volgen. Voor, tijdens en na het programma hebben de kinderen nog tijd om zelf te spelen of te werken aan een eigen experiment of opdracht! Druk op de link voor een beschrijving.


Bekend van TV!

Vorig jaar was onze commercial o.a. te zien op Nederland 3 en DinseyXD!

 


 

 


Coolste feest ooit!Ontdek het hier!
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditions LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Copyright © 2016 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1