Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: WOODBRIDGE, NJ Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of West New Jersey Go
Mad Science of Morris & Sussex Go
Jouw locatie: WOODBRIDGE, NJ  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Inschrijven nieuwsbrief!
Volg on via:
ASP chemist beaker banner
Workshop chemistry

Beleef wetenschap & techniek

De naschoolse techniek cursus geeft kinderen een eerste kennismaking met wetenschap & techniek.

Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Tussen de activiteiten door krijgen de kinderen duidelijke instructies en informatie over het dan behandelde thema. We werken daarbij veel met schaalmodellen, sheets en gebruiken demonstraties om gevaarlijkere proeven te doen. (Bijvoorbeeld met vuur en/of chemicaliën) Onze lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen, zijn zeer educatief en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren wij de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later.

Dit alles wordt geleid door een professionele Mad Science docent die een uitgebreide training heeft moeten doorlopen en natuurlijk een passie heeft voor het werken met kinderen. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. 

Om kinderen opnieuw te kunnen verwonderen komen wij elk jaar terug met een nieuw lesaanbod. Mad Science heeft momenteel voldoende in huis om elk jaar op een school terug te komen. Zo kan uw kind vanaf groep 3 tot en met groep 8 ieder jaar aan een nieuwe techniek cursus deelnemen.

Heeft u vragen of wilt u een cursus starten op uw school?
Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Bel (088)-030.3333

Wilt u uw kind inschrijven? Klik dan op de link van uw regio.
(hier vindt u ook alle data van de cursus en de kosten voor deelname)

Brabant wetenschap & techniekcursus

Flevoland wetenschap & techniekcursus 

Gelderland wetenschap & techniekcursus

Limburg wetenschap & techniekcursus

Noord-Holland wetenschap & techniekcursus

Utrecht wetenschap & techniekcursus

Zuid-Holland wetenschap & techniekcursus 

Problemen met inschrijven? Neem contact met ons op. 

 

Geef een score!

Jouw locatie:

Naschoolse science club
Op zaterdag 28 september in het FabLab in Tilburg het feestje van onze zoon gevierd. Hij werd 10 jaar. Hij had 9 vrienden uitgenodigd en zijn zus was er ook bij. En Koen Kabaal kreeg voor elkaar wat nog nooit gelukt is: de (drukke) jongens waren allemaal geboeid van het begin tot het eind. Ze waren enthousiast en nieuwsgierig naar de afloop van een proef. Toen tot slot midden in het centrum een raket werd gelanceerd was het feest compleet! Iedereen, en vooral onze zoon, vond het een superfeest! Koen Kabaal bedankt!

Comments

Naschoolse science club
Zaterdag 27 september 2014 feestje gehad in het FabLab in Tilburg. Onze zoon werd 10 jaar. We hadden 9 jongens uitgenodigd. En wat nog nooit gelukt was kreeg Koen Kabaal voor elkaar: de jongens waren van begin tot het eind geboeid en zeer enthousiast. Ze waren nieuwsgierig en benieuwd naar de afloop van een proef. Toen er aan het eind van het feest midden in het centrum van Tilburg een raket werd gelanceerd was het helemaal dolle pret. Iedereen, en vooral onze zoon, heeft een ontzettend leuke middag gehad. Mad Science en vooral Koen Kabaal: heel erg bedankt voor dit superfeest!!

Comments
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ]

Werken bijMad Science?
Mobiele versie | Privacy policy | Terms and conditionsCopyright © 2014 Mad Science Group Inc. - All rights reserved
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1