Sparking Imaginative Learning
088-030.33.33
Jouw locatie: ASHBURN, VA Verander
Dichtstbijzijnde locatie:
Mad Science of Washington Go
Mad Science of Central Virginia Go
Jouw locatie: ASHBURN, VA  


Can't find your location? Contact the head office for help.
Inschrijven nieuwsbrief!
Volg on via:
ASP chemist beaker banner
Workshop chemistry

Beleef wetenschap & techniek

De naschoolse techniek cursus geeft kinderen een eerste kennismaking met wetenschap & techniek.

Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Tussen de activiteiten door krijgen de kinderen duidelijke instructies en informatie over het dan behandelde thema. We werken daarbij veel met schaalmodellen, sheets en gebruiken demonstraties om gevaarlijkere proeven te doen. (Bijvoorbeeld met vuur en/of chemicaliën) Onze lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen, zijn zeer educatief en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren wij de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later.

Dit alles wordt geleid door een professionele Mad Science docent die een uitgebreide training heeft moeten doorlopen en natuurlijk een passie heeft voor het werken met kinderen. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. 

Om kinderen opnieuw te kunnen verwonderen komen wij elk jaar terug met een nieuw lesaanbod. Mad Science heeft momenteel voldoende in huis om elk jaar op een school terug te komen. Zo kan uw kind vanaf groep 3 tot en met groep 8 ieder jaar aan een nieuwe techniek cursus deelnemen.

Heeft u vragen of wilt u een cursus starten op uw school?
Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Bel (088)-030.3333

Wilt u uw kind direct inschrijven?
Klik dan op de button van uw regio!
 


                   


 


 


 

 

Geef een score!

Jouw locatie:

Naschoolse science club
Mad Science komt ook dit jaar met de naschoolse science club naar de Graaf Floris-school in Loenen aan de Vecht! Woensdag 26 maart zijn we getrakteerd op de show 'Up, up & away'; wederom een spetterende voorstelling, spannende proefjes, geweldige interactie met onze (150!) leerlingen! Onze professor was ERNSTIG grappig, veel gelachen dus met z'n allen! We kijken uit naar de lessen komende weken, we starten dit jaar met 2 groepen! We zijn er klaar voor!
Een aanrader voor alle scholen in Nederland!

Susan Bijlsma
Graaf Floris-school
Loenen aan de VechtComments

Naschoolse science club
het is echt vantastisch we beleven veel lol en krijgen dingetjes mee naar huis


Comments
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ]

Werken bijMad Science?
Mobiele versie | Privacy policy | Terms of useCopyright © 2014 Mad Science Group Inc. - All rights reserved